torsdag 3. november 2011

Vinterdrakten

på Ektorpene våre er endelig snart på plass!
Med denne forløpig mørke stua, har det vært desto mørkere med svarte sofaer...nå har halvparten fått på de hvite trekkene igjen:o)
Er vel en noe dårlig kombinasjon med hvite trekk og svart dachs, men men...
Har funnet frem det første sengeteppet min mor sydde til meg på 80-tallet, og syns ikke det ble så dumt...
Eller hva?
Er glad formen er fin, og at jeg orker å gjøre en del mens jeg går her på 3. dagen over termin. Og ikke minst at Thelma bare er blid og fornøyd og flink til å sysselsette seg selv:o)
Tenk om en uke er hun 1 år!!
2 kommentarer:

  1. stilig sofa :) og veldig søt jente :) KAn ikke si at jeg misunner deg å gå på overtid, men eneste du er sikker påer at du er en dag nærmere målet :)

    SvarSlett
  2. Der var godjenta - snart ett år ;). Ettersom jeg har veldig god erfaring med min bedre halvdel - som er født 6. november - er ikke det en heilt feil dag å føde på tror jeg ;). Hvit eketorp har jeg ikke turt satse på ennå - selv om jeg har lyst. To tenåringer som spiser alle mellomåltider der det måtte passe seg - og mammaen er kanskje ikke noe bedre hun når jeg tenker etter + 3 katter. Voffen har sofaforbud - så han er unnskyldt. Men en dag.
    Kjørte forbi Skarnes to ganger i dag - og tenker masse på deg og magen din. Besteste klem og takk for superkoselig kommentar på bloggen min. Den trengte jeg.

    SvarSlett