fredag 6. januar 2012

Jul i nytt hus

Noe sent for et juleinnlegg, men med to små og en masse esker som fortsatt ikke har funnet plassen sin etter flytting, kommer det sent men godt...
Greit å dokumentere det til neste jul, slik at vi kan lage oss noen tradisjoner her. Mange av nissene så ikke dagens lys denne jula, men kanskje de får komme frem til neste jul.
Litt stemning fikk vi da til her og der....
Velkommen inn!
 


Jeg bestilte noen julekuler og skilt fra Kremmerhuset før jul, og hjertene har jeg tovet tidligere. det ble da pynt på døra til slutt;o)Adventslyktene ble litt ensomme på peishylla, så de fikk selskap av litt granbar i en gammel mugge mannen har etter besteforeldrene sine. Det dukket opp en fjøsnisse og en grøtbolle der etterhvert også, men det har jeg ikke tatt bilde av..

Årets julegave til mine kollegaer i barnehagen jeg jobber i ble ikke den helt store, men en liten hilsen i form av en egenprodusert julekurv til hver fikk jeg da til...det er tanken som teller, er det ikke det da?


Både gammel og ny pynt fant veien ut av eskene. Mannen har arvet en del gammelt fra sine besteforeldre, og jeg er ikke akkurat lei meg for det.. ;o)
Thelmas første møte med juletreet var verdt å dokumentere! Hun utforsket det lenge og vel, og med stor iver...men når pynten kom på, var det nok ikke så spennende lenger, for det fikk stort sett stå i fred resten av jula..
Årets tre ble pyntet av mannen natt til julaften. Vi har mange gamle kuler (som i år ble hengt lengst opp), og noen nye. Tenkte det kunne være morsomt med en ny kule for hvert år fremover:o)

Selve julaften ble feiret sammen med barnas minste storesøster Lena på 16 år, og min mor og far. Thelma koste seg med middagen, glad i mat som hun er:o)


Pakkehaugen var ikke rent liten, og her er deler av den..


Nissen kom på besøk, men måtte gjøre besøket veldig kort da Thelma ble livredd..
ja, ja, bedre lykke neste år kanskje?


Her er gaven jeg fikk av Thelma og William. Skal si det er barn som har lært seg hva mor liker;o)
Nydelige lykter fra Miljögården!
Heldige meg!


Årets julekort var vi så sent ute med at det var bare nærmeste familie som fikk et eksemplar i hånda, men fikk sendt ut noen på mail, og resten fikk sin julehilsen via facebook dette året...

Romjula passerte stille og rolig denne jula, da både Thelma og William var syke. Litt besøk her hjemme har det vært, og det er alltid like trivelig:o)

Nyttårsaften feiret vi stille og rolig med god mat og drikke.
Mannen disket opp med indrefilet av elg med diverse godt tilbehør:o)
Barna sovnet som vanlig, selv om det smalt i raketter fra ettermiddagen her, men Thelma våknet litt før tolv, og da måtte hun jo få komme opp og se på alle de vakre lysene ute:o)


Tusen takk for at du tok turen innom, og velkommen igjen! Jeg vil ønske alle et riktig godt nytt år!

2 kommentarer:

 1. Det er faktisk litt greit å gå tilbake og se hva man gjorde året før - jeg har helt glemt noen gode idéer som jeg har fått snusen på igjen da jeg har tittet tilbake i bloggen. Gamle julekuler <3

  Vi ses snart - tror jeg ;). Fikk en sms om at noe var på gang.

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en flott og koselig jul.
  Alltid moro å se tilbake på hva en har gjort før.
  Så skjønne barn :)

  Ønsker deg ett flott godt nytt år :)

  SvarSlett